Gazdagságom 2.

Share

Gazdagságom 2. arany, gazdagsag

A gazdagság-érzés megélése minden élethelyzetben más, és teljesen relatív.

Jártam olyan dimenziókban és élethelyzetekben, amelyekben sok pénz állt a rendelkezésemre és gyönyörű helyszínek szolgálták a kényelmem, és mégis, valaminek a hiánya sokkal erősebb volt, mint a számolható vagyon, vagy a szemmel érzékelhető környezet. A fontosabb dolog hiánya ott zakatolt minden percben, addig-addig, amíg inkább kiléptem ezekből a helyzetekből, mint sem folytassam abban az állapotban: a hiányban.

Ugyanakkor számtalan olyan helyet és élethelyzetet tudok megemlíteni ahol, és amelyekben anyagi ráció nélkül tört fel bennem a boldogság, és vele együtt a „nem cserélnék senkivel „ érzése. Szerencsés vagyok, hogy a mindennapjaimban ezeket az érzelmeket bőséggel megélem, élvezem a hétköznapokat melyek mindig hoznak valamilyen ajándékot.

Ez az állapot talán jutalom, és nagyon nagy boldogsággal tölt el.

Bátran járkálok a világok közt, benyitok, és maradok, ameddig jólesik, vagy ameddig dolgom van.

A világom mely rugalmas és puha beengedi az érdeklődőket.  Hozzásimul a rideg és kemény alapokra épített falakhoz. Idomul egy darabig, de keresi a helyét a világok közt. A nyitottság, tudásvágy és kíváncsiság jellemzi. Az utóbbi időben a szeretet virágai díszítik. Ha öntözik, még szebb lesz, ha nem öntözik, akkor is virágzik, de máshol.

Gazdag vagyok és szeretem a szépet magam körül, de csak a nemes dolgok luxusát. A selymet, a damasztot, a kristályt, a virágokat, a természetet és a sétát.

A világom nem mindig szép, olyankor keresi és szomjazza a szépet, melyet ha megtalál, mára már egyre jobban értékel.

A hála jó ideje megjelent a mindennapjaimban.

Tanulmányi utamon irányban vagyok, a segítő szeleket igyekszem felismerni és használni, az ellenszélben pedig a tanítást meglelni. Ugyan az vagyok mint más, csak más feladatokkal érkeztem. Néha úgy érzem, különleges vagyok. Olyankor  elkap egy áramlat, és sok más különleges emberhez vezérel, akikre felnézhetek, akiktől tanulhatok, és akiktől visszaigazolást nyerhetek.

Ha megjelenik a féltékenység, irigység és kellemetlenkedő társai, megküzdöm velük, míg megint sikerül szeretettel és békével telítődve, örömmel élnem.

Hiszem, hogy az ember társas lény, ezért igényem van az építő  találkozásokra. Lehet ez jó bor mellett egy beszélgetés, vagy séta az erdőben. A technika segíti a kapcsolódást, de számomra a személyes találkozást semmi nem helyettesíti. Hiszem, hogy katalizátorok vagyunk egymás életében, ezért fontos nagyon kikkel veszem körül magam.

A gazdagság megélése a mindennapjaimban a jónak a gyarapítása és a hála megélése mind azért ami körül vesz. Az örömmel elfogyasztott étel, egy pihentető alvás, a zene és a tánc által felszabadított érzelmek áradásának megélése. A bőség számomra az alkotó emberekkel való találkozást és a családommal eltöltött rengeteg időt jelenti. Az idő kulcsfontosságú a gazdagság megélésében, mert aki folyton rohan, nem ÉLvezi az utat. Van, aki mindig rohan, teljesen mindegy, hogy milyen tevékenységet végez.

Gazdag vagyok, mert a családommal való kapcsolatot a bizalom, szeretet és a szabadság jellemzi, mert a kis dolgokban veszem észre a nagy lehetőséget, és mert a munkám a szenvedélyem. Van időm gondolkodni és merek lépni ha kell. Megélem az érzéseim és szeretem azt, ahogyan élek.

pipacs flamenco